Våre fokusområder

Bibelens budskap for barn

En av våre hovedsatsinger er kristent innhold for barn. BCC Media ønsker å bidra til at kristne foreldre og lokale søndagsskoler har godt materiale for å drive en fengende og engasjerende trosopplæring for barn. Dette materialet ønsker vi å dele, slik at alle barn i verden, kan få se og høre evangeliet. BCC Media har de siste årene tatt i bruk mange nye virkemidler og ny teknologi for å gjøre produksjonene så varierte og inspirerende som mulig.

Les mer på BibleKids.no Se vår YouTube-kanal

Nyskapende og innovativ spillsatsing

Vår avdeling for spillutvikling, Bible X, er i gang med å produsere et enestående tredjepersons rollespill, satt til den fascinerende tiden fra Jesu liv. Spillet, som er basert i Jerusalem, vil være en oppslukende og nyskapende måte å både oppdage og lære om Bibelens historie og dens revolusjonerende budskap.

Les mer på biblex.io

TV-programmer med positive og kristne verdier

BrunstadTV er BCC Medias TV-kanal og strømmetjeneste. I vår nett-TV finner du et stort utvalg familievennlige programmer som er produsert med positive og kristne verdier. Besøk vår nett-TV eller YouTube-kanal for å strømme vårt unike innhold.

Gå til nett-TV

Engasjerende tilbud for ungdom

BCC Media samarbeider med Brunstad Ungdomsklubb (BUK) om å tilby et bredt, innovativt og kraftfullt tilbud til BCCs ungdommer verden over. Med bruk av moderne teknologi og engasjerende virkemidler kan ungdom over hele verden samles og delta interaktivt i trosfellesskapet. Det arrangeres årlige camper, ungdomsmøter, engasjement og aksjoner for ungdom i alderen 13 til 25 år.

Les mer på buk.no

BCCs stevner og arrangementer

En av BCC Medias mest sentrale oppgaver er å fasilitere og bidra til TV-sendinger av BCCs stevner og arrangementer. Vi skal ta i bruk alle tekniske hjelpemidler for å formidle forkynnelsen og budskapet så kraftfullt og klart som mulig, tilgjengeliggjort til alle BCCs medlemmer verden over. Dette kan også innebære egen programproduksjon, utenom direktesendinger fra arrangementer. I samarbeid med BCC produserer BCC Media det månedlige aktualitetsprogrammet Magasinet.

Les mer på bcc.no

Nettsted for evangelisering

BCC Media samarbeider med BCC om å formidle evangeliet til alle som har en lengsel etter å være en Jesu disippel. BCC Media har egne kanaler for misjon, og vil fortsette med dette, men for fremtiden blir samarbeidet med BCCs misjonsstiftelse toneangivende. BCC Media er derfor helt sentral innen BCCs misjonssatsning.

Les mer på aktivkristendom.no

bcc.media foundation
Vålerveien 159
1599 MOSS

E-post: info@bcc.media
Tlf.: 24 07 78 80
Org.nr. 925 564 257

Kontakt oss
  bcc.media foundation
  Vålerveien 159
  1599 MOSS

  E-post: info@bcc.media
  Tlf.: 24 07 78 80
  Org.nr. 925 564 257

  Kontakt oss